Vissza az előzőleg látogatott oldalra (nem elérhető funkció)Vissza a tananyag kezdőlapjára (P)Ugrás a tananyag előző oldalára (E)Ugrás a tananyag következő oldalára (V)Fogalom megjelenítés (nem elérhető funkció)Fogalmak listája (nem elérhető funkció)Oldal nyomtatása (nem elérhető funkció)Oldaltérkép megtekintése (D)Keresés az oldalon (nem elérhető funkció)Súgó megtekintése (S)

Honlapok funkcionális- és arculati tervezése, megvalósítása / Arculattervezés eszközei, arculatterv készítése a GIMP alkalmazás segítségével /Arculat (2. lépés)

Arculatterv készítése a GIMP alkalmazás segítségével

Arculat (2. lépés)

Ezután folytassuk az ikonok elhelyezésével. Itt is használhatunk segédvonalakat. Mind a négy ikont egyszerre olvassuk be rétegként úgy, hogy a Ctrl, vagy Shift nyomva tartása mellett választjuk ki a képeket.

Elhelyezünk egy függőleges segédvonalat a kép jobb szélétől 20 képpontnyira, esetünkben a 870-es pozíción. Az egyes ikonok között kihagyunk 15 képpontnyi üres helyet, amelyet szintén segédvonalakkal határozunk meg.

Ezt követően elhelyezzük a keresés gombot és a keresés szövegmezőt.

Vissza a tartalomjegyzékhez

Új Széchenyi terv
A projekt az Európai Unió támogatásával, az Európai Szociális Alap társfinanszirozásával valósul meg.

A tananyag az ELTE - PPKE informatika tananyagfejlesztési projekt (TÁMOP-4.1.2.A/1-11/1-2011-0052) keretében valósult meg.
A tananyag elkészítéséhez az ELTESCORM keretrendszert használtuk.